Luni studentii de la toate facultatile isi aleg reprezentantii in Senat

Luni, 23 ianuarie 2012, in intervalul orar ce va fi anuntat la fiecare facultate, se vor desfasura alegerile reprezentantilor studentilor în Senat.

La nivelul Universitatii sunt 15 sectii de votare, cate una in fiecare facultate. Lista salilor unde vor fi amplasate urnele de vot in vederea desfasurarii alegerilor va fi afisata pe site-ul Universitatii in timp util. Fiecare alegator va avea asupra sa carnetul de student vizat pe anul in curs sau cartea de identitate şi va primi un buletin de vot cuprinzand 1 fila pe care vor fi trecute propunerile tuturor facultatilor privind studentii din Senat, in total 34 de propuneri.

De la fiecare facultate vor fi alesi jumătate dintre cei inscrisi pe buletinele de vot (3 de la FEAA şi cate unul de la celelalte 14 facultati).

Comisia electorala la nivel de facultate va fi formata din studentul din comisia electorala care si-a desfasurat activitatea in perioada 16-18 ianuarie a.c. si din studentii reprezentanti in noile Consilii care nu sunt propusi si pentru Senat.

Descarcati anuntul

Leave a Reply

Your email address will not be published.