Open day pentru studenţi la compania Antibiotice

Cel mai mare producător român de medicamente generice îşi deschide porţile pentru studenţii de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”. Marţi, 29 noiembrie, cu începere de la ora 9.30, în cadrul „Open Day la Antibiotice”, studenţii UAIC vor avea ocazia să viziteze compania, să cunoască absolvenţii ai Universităţii angajaţi aici şi să afle toate informaţiile despre posibilităţile de practică şi de angajare în cadrul companiei.

Vizita este organizată de Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” în colaborare cu S.C. Antibiotice S.A., în cadrul proiectului european Managementul Comunicării cu Alumni pentru Instituţii de Învăţământ Superior din România.

În cadrul evenimentului vor avea loc:

  • Prezentarea companiei şi a oportunităţilor de practică şi angajare
  • Vizita principalelor departamente
  • Discuţii cu absolvenţi ai Universităţii angajaţi la Antibiotice
  • Sesiune de întrebări şi răspunsuri

Locurile s-au completat. Mulţumim pentru interes.

Managementul Comunicării cu Alumni pentru Instituţii de Învăţământ Superior din România este un proiect finantat prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) 2007-2013, Axa prioritară 1 – „Educaţia şi formarea profesională în sprijinul creşterii economice şi dezvoltării societăţii bazate pe cunoaştere”, în Domeniul major de intervenţie (DMI) 1.2 – „Calitate în învăţământul superior” care îşi propune să creeze o platforma virtuală eficientă de comunicare cu ambele categorii de alumni (cei care absolvesc şi cei care petrec un timp pe piaţa muncii,ca angajaţi) în trei universităţi mari din ţară.

Proiectul este un parteneriat între Ministerul Educaţiei Cercetării şi Inovării, Universitatea de Vest Timişoara, Universitatea Babeş Bolyai din Cluj Napoca, Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iaşi, Novensys Corporation, partenerul IT şi Gold Agama Consulting, partenerul de comunicare.

Site-ul proiectului: www.comunicare-alumni.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.