Câştigătorii Galei team ADventure

Marţi a avut loc Gala team ADventure, organizată de PRIME Iaşi, eveniment unde au fost desemnate echipele câştigătoare ale ediţiei a IV-a a Festivalului Concurs de Strategie Publicitară şi Relaţii Publice.

Cu entuziasm, dar şi multe emoţii, fiecare echipă a prezentat studiul de caz la care a lucrat timp de trei săptămâni. Echipele câştigătoare desemnate de parteneri au fost: Flashteam, din partea Grupului EDUCATIVA, Creative Bulb, din partea Icar Tours şi echipa X-PRESS, din partea Fabricii de ambalaje EXONIA, care a mai oferit un premiu special echipei KUBIO.

Au fost acordate premii şi din partea juriului pentru echipele: PRobies pentru studiul de caz al Grupului EDUCATIVA, Creative Bulb pentru cel oferit de Icar Tours, KUBIO pentru brieful primit de la Fabrica de ambalaje EXONIA. Internhipurile au fost oferite din partea Artvertising, Front Page, Media Factory, Zile și Nopți şi Academia Britanică de Afaceri.

Mulţumim membrilor juriului că au onorat cu prezenţa lor Gala team ADventure, partenerilor şi sponsorilor noştri că au facut posibil acest eveniment şi echipelor că ne-au atras interesul prin proiectele lor.

Detalii despre competiţie AICI

Leave a Reply

Your email address will not be published.