Înscrieţi-vă la „Lideri pentru justiţie” 2012

Programul Statul de Drept – Europa de Sud-Est al Fundatiei Konrad Adenauer anunta lansarea celei de-a treia editii a proiectului de leadership pentru tinerii juristi romani –  „Lideri pentru Justitie” (“Leaders for Justice”).

Acest program a fost gandit cu scopul de a dezvolta potentialul de lideri al tinerilor juristi care isi doresc sa contribuie la reforma justitiei din Romania. In primele doua editii ale programului, 37 de tineri juristi au fost pregatiti pentru a-si dezvolta in mod optim abilitatile de leadership si management al proiectelor, precum si pentru a-si insusi cunostinte aprofundate despre democratie, statul de drept, justitie si, in special, integritate.

Procesul de selectie pentru editia a treia (2012) a inceput deja si suntem increzatori ca succesul primelor doua editii se va dovedi un excelent punct de plecare pentru a treia generatie de Lideri pentru Justitie. Ne dorim ca aceasta sa duca la crearea unei retele nationale de tineri juristi, demonstrand vointa si capacitatea de a aduce o noua abordare in sistemul juridic din Romania.

Programul este deschis studentilor la drept (aflati in ultimul an de studiu), masteranzilor, doctoranzilor sau tinerilor juristi aflati in primii trei ani de cariera.

Candidaturile in limba engleza se primesc la adresa de mail corina.rebegea@kas.de pana la data de 23 octombrie 2011, ora 23:59.

[sws_ul_ui indent=”10″ ui_theme=”ui-smoothness”][sws_ul_ui_item item_indent=”0″ icon=”ui-icon-link”]click pentru mai multe detalii [/sws_ul_ui_item] [/sws_ul_ui]

Leave a Reply

Your email address will not be published.