Oferta pentru un webdesigner “out of the box” – deadline: 30 August

Eşti tânăr profesionist pasionat de webdesign, îţi place să pui pasiune într-un proiect care să poarte un mesaj puternic şi-ţi place lucrul bine făcut? Te pricepi la platforme online, HTML/CSS, PHP, Joomla sau adaptare WordPress şi îţi vin idei a€œout of the box”?

Atunci vorbim aceeaşi limbă.

Eu sunt un tânăr antreprenor care vrea să pună pe roate un start-up pentru oameni că ţine. Dar mai întâi, vreau să creez platformă şi pentru asta am nevoie de un tehnico-grafician, adică un om priceput la grafică şi design de web, dar şi la ce se ascunde în spatele platformei (CMS, baze de date). Nu cer ani de experienţă, ci un portofoliu convingător. Nu e nevoie să fii în acelaşi oraş ca mine (Iaşi), ne găsim online. Nu mă interesează ce culoare, religie, sex, opţiuni politice ai (decât în măsura în care te defineşti puternic prin ele).

Cer doar atât: profesionalism, creativitate şi dedicaţie.

Ofer, la rândul meu, toate cele de mai sus, plus răsplata corectă pentru muncă ta (pornim de la 1000 RON, în funcţie de energia consumată şi rezultat). Şi încă ceva: am un plan de start-up care, odată ce o să prindă aripi, o să zboare şi o să ne poarte departe şi pe tine, şi pe cei ca noi.

Dacă eşti convins, trimite-mi un portofoliu (sub orice formă: link, video, poză, site) şi scrie-mi câteva vorbe despre ţine: ce-ţi place, ce-ai mai lucrat, ce te interesează şi de ce ţi-ai investi energia într-un proiect de colaborare cu cineva anonim care pare sincer şi promiţător (şi este!).

Dacă vorbim aceeaşi limbă până la capăt, în mai puţin de-o lună ar trebui să fim amândoi mulţumiţi de rezultat.

Mă găseşti la mariuca.morariu@gmail.com;, pe linkedin, facebook poţi ceva despre pe google,fundatiadinupatriciu.ro, closer2oxford.ro, diasporavoteaza.org. Primesc răspunsuri pe 30 august anunţ personal pe 1 septembrie suntem pe aceeaşi ne success continuare de la .

Eşti liber ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.