AltIaşi caută colaboratori

AltIaşi logoAltIaşi, site care a luat premiul II la categoria Publishing în cadrul WebStock Awards 2009 şi are ca scop promovarea evenimentelor de calitate din zona culturală ieşeană, caută colaboratori.

Cerinţe:

Candidatul ideal scrie materiale originale, serios, constant şi este implicat pe deplin în această colaborare, participând inclusiv cu idei şi sugestii pentru dezvoltarea site-ului.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită un material scris (recenzie sau interviu din portofoliu) pe adresa colegi@altiasi.ro. Dacă nu ai un astfel de material, poţi scrie un articol despre un eveniment cultural ce va avea loc în perioada următoare. Câteva cuvinte  în care să ne împărtăşeşti de ce ţi-ar dori să faci parte din echipa noastră pot face diferenţa.

Echipa AltIaşi este în căutare permanentă de oameni valoroşi, de aceea, nu există o dată limită de trimitere a candidaturilor. Colaborarea dintre AltIaşi şi voluntari nu are o durată limitată, ci este condiţionată doar de interesul, seriozitatea şi de calitatea materialelor produse.

 

Avantaje:

Colaboratorii AltIaşi participă gratuit la evenimentul pe care îl acoperă, iar in cazul in care scrie o recenzie de carte va putea pastra exemplarul citit datorita parteneriatului încheiat cu diverse edituri sau librării. Unul dintre cele mai mari avantaje rămîne totusi experienţa profesională, foarte importantă pentru oricine doreşte să activeze în domeniul jurnalismului cultural, fiind cea mai la indemână platforma de lansare a unor viitori formatori de opinie. Voluntarii merituoşi pot primi, la cerere, o adeverinţă de practică şi/sau o scrisoare de recomandare din partea conducerii AltIaşi.

Site-ul s-a lansat pe data de 20 octombrie 2008 din dorinţa de a face cunoscut un alt Iaşi, rafinat şi în acelasi timp deschis unei diversităţi de gusturi. Scopul acestui proiect online este de a promova alternativele culturale din Iaşi, deoarece cultura işi are rostul numai dacă ajunge la oameni. AltIaşi informează vizitatorii cu privire la evenimentele culturale desfăşurate în Iaşi şi îi familiarizează pe aceştia cu oamenii valoroşi ai oraşului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.