Cursuri gratuite de formare și dezvoltare pentru femei

În perioada septembrie 2011-noiembrie 2013 Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, în parteneriat cu Universitatea de Vest din Timişoara şi Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, oferă 6 cursuri gratuite de formare şi dezvoltare profesională pentru femei: Formator, Organizatea locului de muncă, Tehnici de comunicare, Animator socio-educativ, Dezvoltare personală și Reconcilierea vieții de familie cu cea profesională.

Principalul scop al acestor cursuri este acela de a asigura formarea şi dezvoltarea profesională a femeilor activ-ocupate care intră sau revin pe piaţa muncii, în vederea creșterii abilităților şi competențelor profesionale.

Pentru mai multe detalii cu privire la aceste cursuri accesați site-ul http://www.rsf.uaic.ro/index.php/component/content/article/21.

Written by CIPO

CIPO este centrul de carieră al Universităţii. Echipa noastră lucrează cu studenții și absolvenții UAIC pentru a-i ajuta să-și clarifice aspirațiile privind cariera, să identifice oportunitățile educaționale și profesionale și le oferă consiliere și suport în dezvoltarea lor.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Un Comentariu la "Cursuri gratuite de formare și dezvoltare pentru femei"

  1. Fira Cristina Alina   19/06/2012 at 8:32 pm

    As dori sa ma inscriu la cursul de formator care se va organiza la Timisoara in octombrie.Va rog sa imi spuneti daca pot sa ma inscriu de acum. Va multumesc.

Lasă un răspuns