Y.E.S.S. are nevoie de tine!

Young experiences a smart solution! este un program european ce urmăreşte crearea unei reţele transfrontaliere care să se implice activ în rezolvarea problemelor comunitare, precum şi dezvoltarea abilităţilor de comunicare, muncă în echipă şi management de proiect.

Y.E.S.S. va selecţiona 60 de tineri, 45 din România şi 15 din Republica Moldova. Se caută tineri din anul terminal de licenţă sau masteranzi din Iași, Vaslui, Botoșani, Suceava, Galați și toate raioanele Republicii Moldova.

Participanţii vor avea acces la programul de instruire în „Management de proiect și lucru în echipă”, „Comunicare şi dezvoltarea abilităţilor de prezentare şi la tabăra ce are ca scop simularea unui apel de propuneri de proiecte. Activităţile vor avea loc în perioada 14.09.2011 – 14.02.2012 iar costurile vor fi suportate de către Y.E.S.S.!

2 Comentarii la "Y.E.S.S. are nevoie de tine!"

 1. maxim   15/07/2011 at 11:23 am

  cum pot sa ma inscriu si eu?

 2. Pascal Razvan   15/07/2011 at 12:51 pm

  Salutare,
  Inscrierile se fac aici – http://www.dezvoltare-comunitara.ro/
  Doar ca trebuie sa faci parte dintr-o echipa. Iar o conditie esentiala este ca membrii echipei sa fie rezidenti stabili in una din judetele din regiunea N-E. Am trimis e-mail sa intreb daca membrii echipei pot fi din mai mult orase (de exemplu Iasi, Botosani si Bacau) dar cu toti fiind studenti in Iasi.
  Pina atunci, eu sunt din Botosani. Este cineva interesat? 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.