Bursa locurilor de muncă pentru studenţi şi absolvenţi

Vino joi, 23 iunie, la Bursa locurilor de muncă între orele 10.00 și 16.00, în Sala Pașilor Pierduți să aplici pentru un job sau un internship și să vorbești cu angajatorii despre ce îţi trebuie ca să reuşeşti în carieră.

Evenimentul va reuni firme, instituţii şi organizaţii apropiate domeniilor de studiu de la UAIC, care fac angajări, oferă stagii de practică sau doresc să îşi completeze baza de date cu studenţi şi absolvenţi interesaţi.

În plus, dacă ești student sau absolvent UAIC poți participa la unul dintre cele două workshopuri organizate, la care vor fi prezenți angajatori din domenii diferite de studiu. Ai posibilitatea de a participa la una din cele două întâlniri, în funcție de domeniul de studiu:

  • La ora 10.00 invităm studenţi și absolvenți ai facultăților de: Drept, Economie și Administrarea Afacerilor, Educație Fizică și Sport, Filosofie și Științe Social-Politice, Istorie, Litere, Psihologie și Științe ale Educației, Teologie Ortodoxă,Teologie Romano-Catolică și Centrul de Studii Europene;
  • La ora 14.00 invităm studenți și absolvenți ai facultăților de: Biologie, Chimie, Fizică, Geografie și Geologie, Informatică, Matematică.

Participarea este gratuită, dar, pentru că numărul de locuri este limitat, este necesară înscrierea prin formularul de aici. În limita numărului de locuri, veți primi confirmarea prin email.

Bursa locurilor de muncă este un eveniment desfăşurat în cadrul proiectului “Stagii de pregătire practică şi activităţi de stimulare a inserţiei pe piaţa muncii pentru studenţi şi absolvenţi”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Mai multe detalii sunt disponibile pe blogul proiectului: stagiiuaic.wordpress.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.