Important pentru absolvenţi: eliberarea diplomelor

Pentru a-şi ridica diploma de studiu, absolvenții Universităţii ”Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi trebuie să completeze un chestionar. Pe baza formularului, Departamentul Servicii Studenti și Absolvenți le va elibera un aviz, pe care vor trebui să-l prezinte, alături de fotografii și celelalte acte solicitate de Biroul Acte de studii.

Chestionarul este disponibil în varianta online pe: http://tinyurl.com/absolventi-UAIC

[divider]

Adresă CIPO:

Campusul Titu Maiorescu, Cămin C5, Camera 18

Tel. 0232201102 int. 2652

E-mail: servicii.studenti@uaic.ro

Program:

Luni – vineri, 9.00 – 14.30

[divider]

Pe baza chestionarului completat, absolvenţii vor primi un aviz necesar la ridicarea diplomei, direct prin email.

Chestionarul cuprinde întrebări legate de studiile absolvite, încadrarea pe piaţa muncii şi utilitatea cursurilor universitare urmate. Formularul a fost creat pentru a ajuta la realizarea unor baze de date şi studii privind parcursul educațional și profesional al absolvenților de studii de licență și masterat, dar și pentru a ține legătura cu absolvenții în cadrul marii comunități ALUMNI UAIC. Absolvenţii pot primi şi asistență pentru completarea chestionarului, online, trimițând întrebările la adresa de email servicii.studenti@uaic.ro sau direct la sediu.

Linkuri utile

Pagina destinată absolvenților

Paşi pentru ridicarea diplomei

1. Completaţi chestionarul pentru absolvenţi.
2. Asigurați-vă că ați primit avizul prin email.
3. Prezentaţi la Biroul Acte de studii următoarele documente:
• Avizul DSSA
• 2 fotografii color, tip diplomă (3 pe 4 cm), realizate recent, la un studio foto profesional, pe hârtie fotografică mată. În fotografie să fiţi îmbrăcat cu haine de culoare deschisă.
• Buletin/carte de identitate (în original) pentru cetăţenii români şi paşaport (în original) pentru cetăţenii străini şi certificat de căsătorie sau alt document care atestă schimbarea numelui, dacă modificarea s-a produs ulterior absolvirii studiilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.