Ajută-i să înveţe!

Mai sunt 3 zile de „Ajută-i să înveţe”, campania de colectare de materiale educaţionale ce se va încheia vineri, 20 mai, orele 14.00.

Copiii din 10 şcoli şi grădiniţe defavorizate din judeţul Iaşi au nevoie de ajutorul nostru, pentru a-i ajuta să înveţe. De aceea te invităm să donezi orice material educaţional îţi stă la îndemână (cărţi, jucării, planşe, creioane, hârtie, carioci, etc). Ceea ce nouă poate ne este de prisos acelor copii cu siguranţă le poate fi extrem de util.

Oricine este interesat să doneze este aşteptat la unul din punctele de colectare situate la intrările din corpurile A şi B ale Universităţii, în intervalul orar 10.00 – 14.00, în fiecare zi până vineri, 20 mai.

„Ajută-i să înveţe” face parte din proiectul Zilele Voluntariatului la UAIC, primul eveniment dedicat voluntariatului organizat de către Universitate. Acesta îşi propune să sublinieze importanţa implicării individuale în comunitate şi să promoveze conceptul de voluntariat în rândul studenţilor şi angajaţilor Universităţii. În acelaşi context au mai avut loc dezbaterea cu doamna Leslie Hawke, precum şi „Ecologhează-te!”, acţiunea de ecologizare a pădurii Şorogari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.