Cum a fost la Cupa Universitară la fotbal

Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” a avut parte de un campionat de fotbal. Facultatea de Educație Fizică și Sport a organizat în perioada 08-21 aprilie 2011 Cupa Universitară, fiind la a-XVII-a ediție. S-au scris 16 echipe, fiecare facultate având dreptul la cîte două echipe.

 

Obiectivele acestui campionat au fost: socializarea între studenţii Universităţii “Alexandru Ioan Cuza”, promovarea sportului în rândul acestora, promovarea unor atitudini şi comportamente de unde să ia naștere o educație a tinerilor în spiritul Fair-play-lui.

Competiţia a beneficiat de audienţă consistentă pe toată durata ei, chiar dacă condițiile meteo din săptămâna premergătoare finalei nu au ținut cu organizatorii.

 

În ziua în care s-a disputat finala competiției au avut loc mai multe meciuri demonstrative. Cel între reprezentantele sexului frumos a fost atracția zilei. Premiile au fost pe măsura așteptărilor, componenții echipelor aflate pe podium au plecat cu medalii, echipament sportiv, trofee, diplome, vouchere de la sponsori, dar și premii în bani.

 

Clasamentul final:

Locul I – a fost ocupat de F.E.F.S. I

Locul II – F.E.F.S. II

Locul III – F.E.A.A

 

Cel mai bun jucător al competiției a fost Guțu Radu Andrei – component al echipei F.E.F.S. I, iar golgeterul competiției a fost Andrei Despan cu 16 reușite.

Echipa care a plăcut și a surprins prin atitudine și consistență în joc a fost Facultatea de Teologie. Asta a demonstrat că talentele se regăsesc oriunde și frumusețea unei competiții este dată de pasiune și perseverență.

 

Felicitări organizatorilor!

 

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.