ASFI vă invită la Bal mascat

Asociaţia Studenţilor Francofoni din Iaşi ( ASFI ) organizează pe data de 24 martie 2011 la orele 19 a VIII-a ediţie a Balului Mascat Francofon. Acest eveniment unic la nivelul Iaşului se va desfăşura într-o sală încununată artistic şi istoric precum Sala Paşilor Pierduţi a Universităţii Alexandru Ioan Cuza, Iaşi, care va dubla cu siguranţă atmosfera feerica a serii.

Evenimentul devenit deja tradiţie, constituie un mod festiv de a sărbători luna martie cunoscută şi ca Luna Francofoniei. Această activitate subliniază încă odată specificul cultural al asociaţiei şi deviza „unitate în diversitate”, deoarece este un proiect de consolidare a relaţiilor între studenţii ieşeni şi cei străini dar nu numai. Pentru această noapte de vis în care maştile şi costumele vor face impresie, se vor reuni sute de oameni: nu doar studenţi ci şi elevi, invitaţi, parteneri, sponsori precum şi reprezentanţi mass-media.

Întrucât acest eveniment este dedicat în special tinerilor, intrarea este liberă, singurele condiţii de participare sunt costumaţia de basm, masca şi buna dispoziţie. În cazul în care nu v-aţi ales încă o mască de prinţesă sau una de Făt-Frumos, membrii ASFI vă invită să vă alegeţi din cele pe care ei le-au creat cu multă măiestrie. În schimbul unei contribuţii financiare minore vă veţi bucura de măscuţele cu puf sau dantelă. Si pentru a fi siguri că nimeni nu vă ia masca preferată, anul acesta puteţi şi să o rezervaţi AICI.

Vă promitem o seară de dans ca la balurile regeşti şi vom admira împreună personajele de basm cu cele mai reuşite costume în cadrul concursurilor.

Aşadar, vă invităm la o seară de poveste, unde basmele vor prinde viaţă, unde visul vostru din copilărie de a fi prinţ sau prinţesă va deveni realitate!

Leave a Reply

Your email address will not be published.