Biofizica vă invită pe blog

http://biofizicafizicamedicala.wordpress.com

În anul trecut, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” a sărbătorit împlinirea a 150 de ani de înfiinţarea sa. În acest an, colectivul de Biofizică aniversează 20 de ani de la înfiinţarea acestei specializări în cadrul Facultăţii de Fizică.

Au fost 20 de ani tumultuoşi, bogaţi în evenimente şi rezultate, în care mai ales cu aportul absolvenţilor acestei secţii ne-am străduit să ne definim de la ‘zero’ şi cît mai pregnant indentitatea naţională şi internaţională, prin calitatea muncii noastre şi a proiectelor educaţionale şi de cercetare abordate. Din păcate, cei mai mulţi dintre cei mai buni absolvenţi ai acestei secţii au ales calea diasporei pentru împlinire profesională, constituind astfel nume de referinţă în Biofizică şi Fizică Medicală în universităţi de renume din Europa şi America.

Şi lor, dar în egală măsură şi tinerilor noştri studenţi, le oferim astăzi un nou mijloc de a rămîne totuşi „€împreun㔀™ şi în contact permanent, prin intermediul unei platforme media care să ne ajute să diseminam cît mai eficient informaţii referitoare la „€˜de ce sîntem aici ?” şi „ce înseamnă Biofizică şi Fizică Medicală de la Iaşi?” Nu în ultimul rînd, dorinţa noastră este să utilizăm această platformă ca un mijloc rapid de comunicare a oricăror informaţii considerate utile pentru definirea carierei viitoare a tinerilor noştri studenţi, în România sau străinătate. Conţinutul informativ al acestei platforme va fi îmbunătăţit continuu, şi vom aprecia orice feed-back constructiv din partea dumneavoastră.

Leave a Reply

Your email address will not be published.