Participaţi la „Challenge Future” pentru a câştiga 20.000 euro

Vă invităm să participați la Challenge:Future, o competiție destinată tinerilor și organizată la nivel mondial, având drept scop promovarea și inovarea în vederea construirii unui viitor sustenabil.

Prima ediție a Challenge:Future (2009-2010) s-a bucurat de sprijin din partea instituțiilor educaționale, generând o comunitate de tineri de peste 14.500 de membri din 964 de școli și facultăți din 199 de țări. Astfel, C:F a devenit într-una dintre cele mai mari, mai accesibile, și mai relevante competiții studențești din lume.

Conceput pentru a livra o experiență de excepție, C:F oferă intituțiilor participante:

–          O oportunitate unică pentru învățare și dezvoltare personală a studenților și absolvenților cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani;

–          O nouă posibilitate de dezvoltare a excelenței pedagogice și a mentoratului pentru stafful academic al facultăților

–          O șansă pentru școli de a demonstra deschiderea către inovație și viziune globală.

Activitățile de bază ale competiției C:F  se desfășoară pe o platformă web special concepută pentru lucrul în echipă, interacțiunea cu mentorii, votul online și evaluarea experților.

Tema ediției 2011-2012 este Fun+Meeting2=2030, tinerii fiind stimulați să găsească idei creative și soluții pentru distracție@învățare, distracție@muncă, distracție@voluntariat, distracție@descoperire, distracție@prezervare, acestea contribuind semnificativ la crearea unui viitor mai bun pentru toți.

Studenții se pot înscrie, pot forma echipe, pot invita un mentor și își pot rafina/șlefui ideile în prima rundă a competiției, care va avea loc între 23 februarie și 24 martie 2011.  Cu cât se implică mai repede, cu atât mai bine vor fi pregătiți să concureze pentru marele premiu de 20.000 de euro și pentru multe alte premii, beneficiind de pe urma acestei inițiative globale. Vor avea loc activități diverse, care vor reprezenta tot atâtea oportunități pentru participanți de a se implica.

Studenții sunt invitați să participe la această experiență, care le va schimba viața. Sunt așteptați să ni se alăture și profesorii, în calitate de mentori și evaluatori. Aceștia din urmă vor avea acces prioritar la subiectele competiției, beneficiind de o mare vizibilitate la nivel mondial.

Mai multe informații sunt disponibile la adresa www.challengefuture.org

D-l Dan Croitoru (dan@challengefuture.org) va răspunde tuturor întrebărilor și va oferi sprijin studenților și mentorilor care doresc să se înscrie în această competiție.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.