Conferinţă despre pedagogia creştină

Studenţii de la Facultăţile de Istorie, Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei şi Teologie Orodoxă sunt invitaţi miercuri, ora 18.00, să ia parte la o întâlnire a Asociaţiei Profesorilor de Istorie din Iaşi, unde vor avea ocazia să discute cu peste 60 de profesori de istorie şi religie din învăţământul preuniversitar. Întâlnirea va avea loc începând cu ora 18.00, în sala de festivităţi a Hotelului Mitropoliei Moldovei și Bucovinei (Institutul „Sfântul Nicolae”, vis-à-vis de Mitropolie).


În cadrul acesteia, lector univ. dr. Bogdan Neculau de la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Inspector pentru educație permanentă în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Iași, va susţine o conferinţă cu tema „Elemente de pedagogie creştină”, prezentând ideile pedagogice ale Sfinţilor Părinţi din secolele II-IV, în mare parte valabile şi astăzi. La final, elevii Seminarului teologic „Sfântul Vasile cel Mare” din Iași care vor încânta publicul cu un program de colinde româneşti.


2 Comentarii la "Conferinţă despre pedagogia creştină"

  1. Unchiul Adrian!   08/12/2010 at 10:18 pm

    Domnul Bogdan Neculau, cu o conferinta despre pedagogia crestina?! E un banc? E o gluma? Sunt curios daca stie sa defineasca conceptele de crestinism si pedagogie! El care a facut pedagogia si doctoratul in Pedagogie pe spatele meu! (n.b. Unchiul Adrian!)
    Mare-i gradina Domnului!
    Nu am o reprezentare sociala prea buna despre tine nepoate! (asta e asa de forma, sa moara dusmanii nostrii)

  2. crux   13/12/2010 at 10:11 pm

    Dragilor, intelectualilor, de la prea multa traire, rugaciune, stati cam prost cu intelectul. Sfintii Parinti in sec. II-IV?!?!?! De Apologeti auzit-ati?

Leave a Reply

Your email address will not be published.