Seminarii de cultură japoneză la Iaşi

In luna iunie 2010 organizam seminarii de cultura japoneza cu participare gratuita pentru toate categoriile de persoane (elevi, studenti, angajati etc. ).


Cursurile de limba japoneza se bucura de un adevarat succes in Iasi dar acum incercam sa vedem deschiderea iesenilor si la elemente care tin de cultura nipona, asa cum a fost ea studiata si traita pe viu de 2 romani, Radu Leca si Klara Losonczy.

Va invitam astfel in luna iunie sa asistati la seminariile de cultura japoneza pentru a intelege si invata mai multe despre Japonia si japonezi.


Locatia: Sala Mediaec, Corp A al Univ. Al. I. Cuza Iasi – in Copou. Intrati in corpul A pe la intrarea din vale, mergeti in fata, la parter si faceti stanga. Sala este  pe stanga, dupa afisiere. (vom avea afisul de mai jos postat pe usa si la afisier.

Data: in intervalul 8 – 25 iunie 2010, in zilele de marti si vineri

Ora:  de la ora 17:30 pana la ora 19:00

Participarea este libera si gratuita.

Instructori: Seminariile sunt sustinute de Radu Leca si Klara Losonczy in colaborare cu  Asociatia Himawari.

.

Radu Leca a studiat in 2005-2006 la Universitatea de limbi străine Osaka, Centrul de limbă şi cultură japoneză, curs intensiv de limbă şi cultură japoneză si in 2006-2010 la Universitatea Kanazawa, diplomă de licenţă în literatură japoneză.

Klara Losonczy a studiat in 2004-2008 la Universitatea din Tokyo, Facultatea de litere, Departmentul de limba si cultura, Bachelor of Arts in Japanese Literature si in 2008-2010 la Universitatea Waseda, Graduate School of Asia Pacific Studies, MA in International Relations.


Aflaţi mai multe detalii privind programul cursurilor aici

Leave a Reply

Your email address will not be published.