Entrepreneurship as an extreme sport – conferinţă despre antreprenoriat in Iaşi

Anul acesta se implinesc sase ani de cand Good to Go, scoala nationala de antreprenoriat marca Business Club, club al VIP Romania , aduce impreuna cei mai buni studenti cu spirit antreprenorial si ii pune in legatura directa cu cei mai de succes oameni de afaceri ai momentului, atat din Romania cat si din strainatate.

Proiectul principal, constand intr-o saptamana de seminarii si workshopuri, se va desfasura intre 22-27 martie in Bucuresti. Printre invitatii care au confirmat deja prezenta in cadrul evenimentului din Bucuresti se numara  George Copos – fondator Ana Holding,  Philip Judge – presedinte Younique Wealth si Mihaela Nicola – fondator The Group Romania. Evenimentului se va desfasura in incinta Hotelului Royal Bucuresti.

In Iasi proiectul este precedat de o conferinta in data de 11 martie, incepand cu orele 14:00 pana in la 16.00 in sediul FEAA (Facultatea de Economie si Administrare a Afacerilor), corp B, etaj 1, sala B417. Aceasta conferinta este organizata in parteneriat cu JCI si Asociatia Asdmark, iar in cadrul sau vor fi invitati antreprenori locali care vor impartasi din secretele succesului lor. Deadline-ul de aplicare pentru conferinta locala este 10 martie, intrarea fiind libera in limita locurilor disponibile.

Pentru proiectul din Bucuresti deadline-ul este 17 martie, dupa care vor urma interviurile de selectie a participantilor, participarea fiind gratuita pentru cei mai buni 25 de aplicanti.

Pana acum, peste 100 de studenti aspiranti la o cariera de antreprenor au primit informatii valoroase prin intermediul proiectului, direct de la cei mai experimentati jucatori in domeniu. Anul acesta Good to Go isi deschide din nou portile pentru cei care vor sa beneficeze de aceeasi sansa de afirmare.

Pentru detalii suplimentare si inscrieri la conferinta din Timisoara sau la evenimentul din Bucuresti accesati www.goodtogo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.