Târg european de job-uri

careersineruope


Careers in Europe este un târg european de joburi prin care absolvenţii şi profesionişii ambiţioşi îşi pot asigura un job la firme şi instituţii multinaţionale care operează în Europa.

Anul acesta târgul Careers in Europe va avea loc la Berlin în zilele de 11 şi 12 mai 2010. La acest eveniment de recrutare se poate participa doar pe bază de invitaţie. Mai exact, toate candidaturile primite vor fi evaluate atât de consultanţii Careers in Europe cât şi de companiile participante, astfel că persoanele selectate vor fi invitate pentru un interviu cu angajatorii în cadrul acestui eveniment. Termenul limită pentru candidaturi este 14 martie 2010.

Posturile disponibilie variază de la cele pentru începători sau stagii pentru absolvenţi la altele pentru profesionişti cu vechime. Pe lângă interviurile la care sunt programaţi, participanţii îşi pot aranja întrevederi suplimentare cu oricare dintre companiile prezente, au posibilitatea de a asista la prezentări ale firmelor şi de a lua parte la workshop-uri sau sesiuni de instruire legate de pregătirea pentru interviuri sau de îmbunătăţirea CV-ului.

Aici găseşti invitaţia de participare.

Pentru detalii intră pe www.careersineurope.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.