Concurs de creaţie împotriva sărăciei

cetateanglobalAi intre 15 si 30 de ani si esti plin de imaginatie? Vrei sa impartasesti si altora ideile tale? Te intereseaza soarta celor care traiesc in saracie extrema si vrei sa iei initiava pentru stoparea acestui fenomen?

Ia atitudine si trimite un eseu, o fotografie, un desen, sau un colaj pornind de la urmatorul citat:  „Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume. Tu ce schimbare vrei sa fii?” (Mahatma Ghandi).

Nu uita sa completezi si formularul (disponibil impreuna cu regulamentul concursului pe www.fondromania.org )  si sa il trimiti pana pe data de 10 noiembrie 2009 la adresa adriana.zaharia@fondromania.org sau prin posta la adresa Splaiul Independentei, nr. 2K, sc. 1, et.4, Sector 3, Bucuresti.

Premiile sunt surpriza! Fa si tu o schimbare in lume si fii un cetatean global.

Concursul de creatie este parte a proiectului „Fii cetatean global! Ia atitudine impotriva saraciei!”, derulat de Federatia ONG-urilor pentru Dezvoltare din Romania (FOND), in parteneriat cu Asociatia A.R.T. Fusion, Institutul Roman pentru Actiune, Instruire si Cercetare in Domeniul Pacii (PATRIR) si Organizatia Femeilor Refugiate in Romania (OFRR), cu sprijinul Ambasadei Marii Britanii si British Council, si finantat de Comisia Europeana prin Programul Tineret in Actiune.

Pentru mai multe detalii accesaţi blogul www.fiicetateanglobal.wordpress.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.