Asociaţiile studenţeşti recrutează

Oricine a fost membru al unei asociaţii studenţeşti îţi va spune, fără prea multă ezitare, că timpul petrecut în organizaţie îşi are locul lui special în biblioteca celor mai frumoase amintiri. De la nopţi nedormite pentru finalizarea unui proiect până la stagii de practică în străinătate şi focuri de tabară care se întind până dimineaţă sub acorduri de chitară – o asociaţie aduce în viaţa ta profesionalismul, prietenia, distracţia şi responsabilităţile pe care nu le vei mai întâlni niciodată la fel de frumos combinate într-un singur loc.

Dacă ideea de a deveni membru al unei asociaţii studenţeşti îţi surâde, am compilat mai jos lista asociaţiilor studenţeşti care au început înscrierea noilor membri. Dacă nu te regăseşti în nici una, revino la această pagină în câteva zile, pentru că vom posta noi informaţii despre campaniile de recrutare.


zilele_bobocilor

Şi nu uita – poţi să vii pe 16 octombrie, la ora 18.00, pentru a cunoaşte toate asociaţiile studenţeşti, la Zilele Bobocilor.



A.S.A.F.F.I te aşteaptă marţi, 13 octombrie, la ora 20:00, în Amfiteatrul Mihail Kogalniceanu din Corpul A. Mai multe detalii aici.

Erasmus Student Network, organizaţie internationala cu sectiuni locale in toata Europa, îi primeşte pe viitorii membri vineri, 9 octombrie, la ora 14.00, la Centrul Cultural Francez. Întrebări şi informaţii suplimentare puteţi scriind pe adresa esniasi@yahoogroups.com.

„Aştepţi mai mult de la tine?” te întreabă AIESEC – asociaţie a studenţilor cunoscută în întreaga lume. Te poţi înscrie direct pe internet, la adresa http://aieseciasi.ro/en/students/joinus/ . Termenul limită este vineri, 16 octombrie, ora 16.00.

Prime Iaşi, Asociaţia Studenţilor la Relaţii Publice şi Comunicare, susţine o prezentare a asociaţiei miercuri, 14 octombrie, la ora 20.15, în Amfiteatrul Mihail Kogalniceanu. Vezi afişul întâlnirii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.