Câştigă 1000 de euro participând la un sondaj despre universitate

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” este una dintre cele 775 de universităţi europene care participă la sondajul anual trendence Graduate Barometer, cel mai mare sondaj european despre educaţie şi carieră.


Întrebările aflate în chestionar urmăresc să afle cât eşti de mulţumit de universitatea ta, care-ţi sunt aşteptările de la viitoarea carieră, inclusiv de la potenţialii angajatori. Sondajul investighează opiniile studenţilor din diferitele ţări europene, marcând atât diferenţele, cât şi similitudinile care există între țările Uniunii şi facilitând astfel intrarea absolvenţilor pe piaţa europeană de muncă.


Prin urmare te invităm să participi la sondajul trendence Graduate Barometer 2010. Acesta se derulează online şi este rapid şi uşor de completat. Te asigurăm din nou că raspunsurile tale vor rămâne anonime şi datele tale protejate prin lege.


După ce ai completat chestionarul, ai ocazia să-ţi compari rezultatele cu cele ale altor studenţi din ROMÂNIA/EUROPA. Mai mult decât atât, ai şansa de a câştiga unul din urmatoarele premii:

* 2 x € 1000

* 5 x € 500


Sondajul este realizat cu ajutorul partenerului nostru, Institutul trendence GmbH din Berlin,
care chestionează în fiecare an peste 260.000 de elevi, studenţi şi tineri absolvenţi din 22 de ţări cu privire la aşteptările şi preferinţele lor profesionale. Angajatorii folosesc rezultatele acestui sondaj pentru a afla mai multe despre studenţi şi pentru a dezvolta o strategie optimă de Resurse Umane.


Pentru a începe completarea chestionarului, fă click aici:
https://www.trend-surveys.com/uc/esb8/?a=1


Succes !

Leave a Reply

Your email address will not be published.