Evită coada de la casierie – plăteşte taxele la BRD

Vezi aici unde sunt situate agenţiile BRD de lângă Universitate
Vezi aici unde sunt situate agenţiile BRD de lângă Universitate

Taxele de înscriere la admiterea pot fi plătite la orice filială BRD, de pe tot teritoriul ţării. Poţi să eviţi cozile de la casieriile facultăţilor plătind din timp taxele de înscriere la facultate. O listă completă a filialelor BRD poate fi găsită aici.  Dacă încă nu ştii ce sumă trebuie să achiţi pentru taxa de înscriere la facultatea sau facultăţile care te interesează, poţi verifica informaţiile pe site-ul admitere.uaic.ro.


Pe chitanţă va fi precizat numele Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, contul acestuia (vi-l oferă banca în mod automat), facultatea pentru care plătiţi taxa şi cuantumul taxei. Lângă sediul Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” există două filiale BRD la care puteţi achita taxa de înscriere; acestea sunt localizate pe Bd-ul Carol I, nr.8 (lângă Biblioteca Academiei) şi pe B-dul Carol I nr. 48 (la Super Copou). Vedeţi mai sus localizarea pe hartă.

3 Comentarii la "Evită coada de la casierie – plăteşte taxele la BRD"

 1. paulaa   13/07/2009 at 1:54 pm

  eu am platit azi la brd.Sper sa nu fie probleme,am inteles ca pe unii i-a trimis la casierie din nou,desi platisera la banca

 2. Adrian   14/07/2009 at 3:16 pm

  singura problema e ca banca incadreaza taxa de admitere la utilitati ( ceea e cam ciudat) da se rezolva la secretariatul facultatii la care dai asa ca nu sunt probleme din moment ce ai platit banii.

 3. Gianina   15/07/2009 at 1:09 pm

  Mi se parea normal sa se indice totusi si numarul de cont, avand in vedere faptul ca unii, printre care ma numar si eu, pot face tranzactii online din conturile lor, ceea ce ii scuteste atat de coada de la casierie cat si mersul la o unitate BRD, unde si aici sunt destule cozi. In plus se economiseste timp pretios, iar comisioanele sunt mai reduse cu cca. 50% decat cele practicate la ghiseele bancii.
  De asemenea, se permite mentionarea explicita a scopului platii respective.

Leave a Reply

Your email address will not be published.