Studenţii pasionaţi de PR iau ceaiul la Iaşi

PRIME Iasi, filiala a Asociatiei Europene a Studentilor la Relatii Publice si Comunicare, organizeaza pe data de 13 mai 2009 evenimentul PR Tea de Iasi; acesta va avea loc in Libraria Carturesti, din incinta Iulius Mall,  etaj 2, intre orele 19.00 si 20.30.


PR Tea reprezinta o intalnire de discutii pe o anumita tema din domeniul Comunicarii intr-un cadru informal. Invitatii sunt persoane cu expertiza in domeniu, care le vor vorbi studentilor despre tema respectiva.


Ajuns deja la a XV-a editie in Bucuresti – organizat de cei de la PRIME Romania – PR Tea apare in Iasi pentru crearea unei legaturi dintre studentii de la Comunicare si Relatii Publice si practicienii in domeniu din Iasi.

Invitatii primei editii de PR Tea de Iasi sunt Marius Ursache, Chief Creative Officer Grapefruit si Adrian Mironescu, consultant şi designer de identitate de brand (Idegrafo).


Prima editie a proiectului se va desfasura sub umbrela unei teme destul de generale, dar necesare oricarui student pasionat de acest domeniu, si anume O viziune practica a relatiilor publice. Aceasta tema vine in concordanta cu carenta unei perspective de ansamblu despre ceea ce presupun Relatiile Publice si Publicitatea pentru studentii de la Comunicare din Iasi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.