La cursuri la Harvard, prin Youtube

Poate că de multe ori v-aţi întrebat cum o fi să stai în bancă şi să îţi predea profesori de la cele mai renumite universităţi din lume. Dacă până acum nu ai avut şansa de a ajunge fizic acolo, acum MIT, Stanford, UC Berkeley, UCLA, Yale si Harvard sunt la distanţă de numai un click, pe unul dintre cele mai vizitate site-uri din lume: Youtube.

Am vrut să vedem cu ochii noştri minunea, aşa că am accesat secţiunea YoutubeEDU unde am găsit peste 100 de universităţi care oferă materiale video de calitate pe subiecte ce pot fi de real interes pentru studenţi şi profesori deopotrivă. Dacă v-aţi obişnuit să găsiţi pe Youtube materiale de doar câteva minute, veţi avea surpriza de a descoperi pachete întregi de cursuri. Studenţii de la Info, de exemplu, s-ar putea să fie încântaţi de cursul integral de Programming Methodology, iar cei de la FEAA pot accesa cu încredere canalul Harvard Business

Mâine, citiţi tot pe 360.uaic.ro despre cum te poţi abona la materiale audio şi video de la cele mai mari universităţi din lume. Şi dacă tot sunteţi pe Youtube, treceţi şi pe la canalul UAIC.

Leave a Reply

Your email address will not be published.